dinsdag 26 januari 2010

Sneeuw !!

Aileen groeit lekker. Ze is nu ruim 15 kilo en luistert steeds beter. Gelukkig is ze helemaal zindelijk. Je wordt letterlijk aan je mouw getrokken als ze naar buiten moet. Ze is al aardig aan het wisselen, de voortanden zijn allemaal al gewisseld. We hebben 1 kies gevonden en er zijn er een paar verdwenen. Maar helaas zitten de scherpe hoektandjes er nog in. Ze slaapt 's ochtends graag uit, en dat vinden wij niet erg. Ze leert graag: zitten, liggen, apporteren en zoek-spelletjes vindt ze prachtig. Ze gaat zonder problemen mee in het winkelcentrum. Alleen in de tram en de auto kruipt ze het liefst op schoot om naar buiten te kijken. Maar dat gaat er wel weer uit.
Inmiddels heeft ze bijna alle speeltjes van de vorige honden gesloopt (je bent een echte Labrador of niet!). Vandaag heeft ze de speelgoedhond gekregen waar de vorige honden meestal heerlijk op lagen te slapen. Zoals verwacht begon Aileen gelijk met haar sloop-activiteiten, maar zowaar lag ze al heel snel heerlijk te slapen op haar nieuwe vriend. Het zal ons benieuwen hoe dit verder gaat.
Aileen heeft nu ook haar dekje om als we buiten gaan oefenen. Ze vond dat geen enkel probleem. Voor ons is het ook wel makkelijk want het scheelt tegen het aaien en mensen vinden het ineens helemaal geen probleem als je haar nu mee neemt in openbaar vervoer en winkels.


En dan is het natuurlijk eindelijk eens echt winter.
Aileen vindt de sneeuw wel prachtig, maar ze weet vaak niet hoe snel ze weer naar binnen moet na het "goten". Het is heerlijk wandelen in de sneeuw. Hieronder wordt het ijs van De Poel in Amstelveen getest.

Er wordt heel wat afgespeeld in de sneeuw. Hieronder staat ze op de foto met Kaatje.


Verder zijn het natuurlijk mooie plaatjes, want nu steekt Aileen tenminste eens goed af op een foto.
Aileen blijft een nieuwsgierig hondje, dus alles moet geprobeerd worden.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten