zaterdag 22 mei 2010

Lekker voorjaar!

Aileen heeft 1 grote hobby: het slopen van knuffels....
We hebben nog nooit een hond gehad die zoveel knuffels, touwen en kluiven gesloopt heeft. Zelfs Kongen krijgt ze klein. Gelukkig blijft ze wel van onze spullen af.
Met een paar speeltjes spelen we echt met haar, en die brengen we dan snel weer in veiligheid. Want piepertjes uit een beestje halen kost maximaal 3 minuten. Volgens de dierenwinkel schijnbaar onverwoestbare Wubba's en andere speeltjes blijken na een minuut of 5 ook gevuld te zijn met zacht rubber wat weer een nieuwe uitdaging is voor Aileen.
Het touw op de foto heeft het wel 3 weken uitgehouden. Totdat Aileen op een ochtend vond dat het maar eens helemaal uitgeplozen moest worden. We hebben nu weer een nieuw speeltouw ;-)
Het voorjaar is natuurlijk wel heel lekker. Aileen kent alle plekjes waar ze lekker in de zon kan liggen. 's Ochtends vroeg begint ze op een streep zon voor in de woonkamer en 's avonds eindigt ze heerlijk op het terras tegen de warme muur. Het leven als pup is toch wel heel lekker!





Regelmatig gaan we naar het strand, en dat is natuurlijk groot plezier. Op het hondenstrand bij Noordwijk aan Zee is het altijd een drukte van belang. Aileen durft het water meestal niet in (op zich vinden we dat niet zo erg, want dan blijft ze thuis tenminste ook redelijk schoon). Maar afgelopen week durfde ze zowaar al spelend toch het water in. Na de strandwandeling is het natuurlijk weer oefenen op het terras! Toch wel handig zo'n pup die van alles moet leren.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten