zaterdag 28 augustus 2010

Aileen is JARIG

Vandaag is Aileen 1 jaar geworden. Het lijkt nog maar zo kort vanaf het moment dat we haar bij KNGF ophaalden. Het gaat allemaal lekker met Aileen. Meestal luistert ze goed (hier over later meer), vindt treinen, bussen, trams helemaal geen probleem. Loopt rustig door de drukte van Sail Amsterdam. en als de baasjes een terras of restaurantje opzoeken, dan blijft ze rustig onder tafel. En dan ook nog aanhankelijk. Kortom een perfecte hond! De afgelopen weken was Aileen loops. Ze is er nog niet helemaal af, want de reuen uit de buurt geven haar wel heel veel aandacht. Tja, en dan moet je een broek aan en ben je gelijk helemaal zielig.
De pit was er gelijk helemaal uit, en het luisteren is ze ook aardig vergeten. De komende weken gaan we dus weer stap voor stap terug naar het gewone leven.

Over luisteren gesproken. Een maandje terug kregen we Harley te logeren. Eerst moest Harley niets van Aileen hebben. Maar toen Aileen wat rustiger werd en niet alleen maar wilde spelen, werden het dikke maatjes. Ze hadden het aardig naar hun zin zoals de volgende foto laat zien.




We zijn ook een keer met Becky naar het strand geweest. Becky is ook een KNGF pup en
gelijk met Aileen uit Amerika gekomen. Het klikte gelijk weer tussen Aileen en Becky. Dus dat was weer dikke pret.

Ze durfden nog niet heel ver het water in, maar aan de vloedlijn is het toch heerlijk stoeien.
Iedere straal zon werd deze zomer opgevangen

Het WK voetbal kon Aileen niet zo heel erg boeien. Terwijl de hele buurt vol vuur voetbal zat te kijken, lag Aileen rustig te pitten.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten